2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle içli ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 Fonksiyonel olduğu denli dekoratif tasarımlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, evgin çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine tatminkâr olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece çok ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha peşışını getirmektedir.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı esna otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Strüktürlır? Her binanın ehil evetğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla gestaltlmaktadır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı sorunaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” kırsı bulunan kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + posta seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak dâhilin kullanılan bir bapdır.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme insanoğlu evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page